Om oss

Hvem er vi?

Advokatdirekte AS v/Kenneth Jøranli er et advokatfirma som bistår privatpersoner og selskaper med rådgivning og prosedyrebistand innen blant annet arverett.

Advokatdirekte AS har tilgjengelige kontorer i Oslo, med hovedkontoret i Lillestrøm. Kun 10 minutter med tog fra Oslo sentralbanestasjon.

Bilde av advokater som snakker sammen - Arveadvokaten v/ Kenneth Jøranli, Romerike og Oslo - Arveadvokat
Bilde av en balansevekt - Arveadvokaten v/ Kenneth Jøranli, Lillestrøm og Lørenskog - Arveadvokat

Hva gjør vi?

Vi bistår med rådgivning til ektepar innen: Felleseie, delingsregler, gjeldsansvar og lignende. Når man inngår et ekteskap er det ofte hensiktsmessig å gjøre avtaler om arverett. Dette kan for eksempel gjelde særeie. Skulle skilsmisse bli et faktum, bistår vi med deling og oppgjør. Utgangspunktet for deling er at verdier som har sitt opphav i det ektefellene eide før de giftet seg, eller senere har fått i arv eller gave, kan skjevdeles. De resterende verdiene skal deles slik at de får halvparten hver.

Advokat / Partner

Gunnar Ligaarden

Advokat

Shumaila Ashraf

Advokatfullmektig
Norsk, engelsk, urdu, hindi og punjabi

Aishah Ahmed

Advokat
Norsk, engelsk, urdu, hindi, punjabi, delvis tysk og arabisk

Camilla Nilsen

Deltid, jusstudent
Universitetet i Oslo, rettsvitenskap

Arild Eslund

Regnskapsfører

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle